Lucrări de construcție pentru obiectivele de investiții „Facilități de colectare, depozitare și managementul Gunoiului de Grajd- Crearea unor sisteme de gestionare eficientă a gunoiului de grajd în orașul Flămânzi, județul Botosani.” (20/NCB/2021)

Data publicarii : 22 Dec 2021

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor deruleaza proiectul „Controlul Integrat al Poluarii cu Nutrienti”- Finanţare Adiţională, proiect finanţat de Banca Mondială, şi intenţionează să utilizeze o parte din aceste fonduri pentru achiziția de Lucrări de construcție pentru obiectivele de investiții „ Facilități de colectare, depozitare și managementul Gunoiului de Grajd- Crearea unor sisteme de gestionare eficientă a gunoiului de grajd în orașul Flămânzi, județul Botosani.”.

Notă: În această perioadă, în care cu toții întâmpinăm diferite dificultăți ca urmare a epidemiei COVID-19, vă asigurăm că rămânem în continuare la dispoziția dumneavoastră, prin intermediul contactelor telefonice și/sau e-mailuri. Vom continua să vă informăm punctual despre măsurile luate, astfel încât să ne desfășurăm activitățile comune în cele mai bune condiții posibile. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru eforturile dumneavoastră de a asigura continuitatea colaborării noastre, prin transmiterea documentelor numai în format electronic. Astfel, ne vom atinge obiectivele, protejând în același timp și sănătatea tuturor celor implicați.

 

Invitație de Participare la Licitație_20_NCB_2021

Rezultatele licitatiei_20.NCB.2021