DEZBATERE PUBLICĂ: HG pentru stabilirea sistemului de garanţie-returnare pentru ambalaje primare nereutilizabile

Data publicarii : 08 Dec 2020

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor organizează dezbaterea publică a proiectului de HG pentru stabilirea sistemului de garanţie-returnare pentru ambalaje primare nereutilizabile, în conformitate cu prevederile legii 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică.

Dezbaterea va avea loc luni, 14 decembrie 2020, ora 10:00, în sistem videoconferință, prin intermediul platformei Webex. Toți cei care doresc să participe activ la dezbaterea publică (exprimare puncte de vedere, întrebări etc.) se pot înscrie, ca participanți, la adresa de email it@mmediu.ro. Termenul limită pentru înscriere este joi, 10 decembrie 2020, ora 17:00.

Precizăm că întreaga dezbatere va fi transmisă, în direct, pe pagina de Facebook a MMAP - https://www.facebook.com/Mediu.Romania. Așadar, toți cei interesați pot urmări dezbaterea, înscrierea fiind necesară doar pentru participanții activi.

Totodată, pentru facilitarea bunei desfășurări a procesului de dezbatere publică,  vă rugăm ca toate punctele de vedere care urmează să fie susținute în cadrul dezbaterii publice să fie transmise în prealabil, prin email, la adresele de email ionut.musetoiu@mmediu.ro și ecaterina.gildau@mmediu.ro, cel mai târziu până vineri, 11 decembrie 2020, ora 14:00.