Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, s-a întâlnit, astăzi, cu o delegație a primarilor din județul Teleorman, pentru a discuta probleme ale administrației publice locale, aflate în responsabilitatea Ministerului Apelor și Pădurilor. Întâlnirea a avut loc la solicitarea acestora și ca urmare a efectelor produse de inundațiile din ultima perioadă, în acest județ.

Ministrul a informat reprezentanții autorităților locale cu privire la inițierea procedurilor de finanțare, prin postarea în SEAP a caietelor de sarcini, pentru viitoarele proiecte derulate prin POIM 2014-2020, pentru lucrări de reducere a riscului la inundații. Unul din subiectele importante ale întâlnirii a fost si cel privind problemele provocate de inundații, în ultima perioadă, în județul Teleorman.

Delegația a fost compusă din: Ciuperceanu Ciprian, primar Drăgănești Vlașca, Cojocaru Mihail, primar Botoroaga, și Nicolae Stelian, viceprimar Siliștea Gumești.
Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, îi invită pe toți reprezentanții autorităților locale și asociațiile acestora, din toate județele țării, să solicite întrevederi pentru a discuta aspecte de interes comun din domeniile aflate în coordonarea Ministerului Apelor și Pădurilor.