HOTĂRÂRE privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată cu modificările ulterioare, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor supune consultării publice Proiectul de hotărâre a Guvernului privind aprobarea scoaterii definitive din fondul forestier naţional, fără compensare, de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, a terenului forestier în suprafaţă de 12,3690 ha

Data publicarii : 02 Apr 2021

Potrivit Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată cu modificările ulterioare, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor supune consultării publice Proiectul de hotărâre a Guvernului privind aprobarea scoaterii definitive din fondul forestier naţional, fără compensare, de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, a terenului forestier în suprafaţă de 12,3690 ha, în vederea realizării obiectivului de interes naţional și utilitate publică „Varianta de ocolire a municipiului Zalău, etapa 2, între DN 1F, km 79+625 – DJ 191C”.

 

Nota de fundamnetare           I         HG

 Cetăţenii şi instituţiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii în termen de 10 zile, începând cu data postării proiectului de act normativ, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, persoana de contact fiind domnul George Constantinescu, e-mail: george.constantinescu@mmediu. ro, fax: 0213169765.

Proiectul de hotărâre a Guvernului și Nota de fundamentare în format word și pdf au fost transmise pe adresa de e-mail it@mmediu.ro la data de 29.03.2021.